Subiect: atei
View Single Post
Vechi 17.09.2009, 11:44:26
laurschepsis laurschepsis is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2008
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de topcat Vezi mesajul
Sigur ca pot, mai ales ca stiai raspunsul dinainte
Si, ce e cu asta?
In aceste 3 carticele sunt adunate marturii (sute) ale unor oameni care l-au cunoscut pe Parintele Arsenie Boca. Multi dintre ei sunt inca in viata si dupa ce citesti aceste carticele poti merge in zona Sambata (intre Fagaras si Sibiu) si poti discuta direct cu ei. O sa te lamuresti mult mai repede si mai profund in ceea ce priveste crestinismul. Sa crezi inseamna sa faci, nu doar sa intelegi. Decat sa scrii 2000 de mesaje in care sa te contrazici fara nici un rezultat, mai bine citeste aceste 3 carticele (iti ia cateva ore) si apoi (cu masina faci 4 ore din Bucuresti) mergi si te cazeaza la Manastirea Brancoveanu si incearca sa dai de acesti oameni. Iti spun toate astea cu tot dragul si cu promisiunea ca am sa citesc si eu cartea pe care mi-ai recomandat-o. Sper ca nu te-am suparat.

Doamne-ajuta!
Parintele Arsenie Boca: Am vrut sa pun mana pe radacina durerii, care nu este alta decat pacatul... Rugandu-ma - pentru Pacea a toata lumea si pentru bunastarea Sfintelor lui Dumnezeu Biserici - aud deodata in urechea dinauntru infruntarea amarnica: "Nu te ruga de Mine sa le dau Pace, roaga-te de oameni sa-si schimbe purtarile, daca vor sa mai vada Pace pe pamant"..."