Subiect: atei
View Single Post
Vechi 17.09.2009, 17:22:25
laurschepsis laurschepsis is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2008
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de topcat Vezi mesajul
Hai ca as mai putea intelege daca copilul meu ar muri din cauza a ceea ce am facut eu si ma pocaiesc, ar mai avea putina logica. Dar de ce sa moara el pentru ce a facut unul, acum mort, acum 100 de ani? Ca sa regrete el fapta din mormint?

Pentru unii suferinta copiilor e o taina, macar recunoaste ca e ignorant sau ca nu intelege nimic, pentru voi vad ca nu mai e, stiti foarte bine ca e din cauza pacatelor stramosilor. Fain.
Iertare, vad ca intre timp ai mai postat ceva.

Eu nu am pretentia ca ceea ce am scris este Adevarul. De asemenea, si pentru mine suferinta copiilor este o taina. Ce am scris este doar o invitatie pentru fratia ta sa deschizi acea usa despre care ti-am vorbit.

Cred ca esti de acord cu mine ca daca eu as fi orb si te-as ruga sa-mi descri culoarea verde ti-ar fi foarte greu. Deci, incearca sa vezi cu ochii fratiei tale ce este ortodoxia, caci oricat de multa putere de convingere as avea (ceea ce chiar nu este cazul) nu voi putea sa te fac sa intelegi ceva ce tine de experienta personala.

Doamne-ajuta!
Parintele Arsenie Boca: Am vrut sa pun mana pe radacina durerii, care nu este alta decat pacatul... Rugandu-ma - pentru Pacea a toata lumea si pentru bunastarea Sfintelor lui Dumnezeu Biserici - aud deodata in urechea dinauntru infruntarea amarnica: "Nu te ruga de Mine sa le dau Pace, roaga-te de oameni sa-si schimbe purtarile, daca vor sa mai vada Pace pe pamant"..."