View Single Post
Vechi 17.09.2009, 18:00:54
condor
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de costel Vezi mesajul
Nu doar gresesti, ci perseverzi in greseala. Daca mama ta iti ia alocatia de la posta, tu vei spune ca acei bani nu reprezinta alocatia ta, doar pentru faptul ca nu ai fost tu sa-i iei? Daca nu intelegi rostul unui nas la botez, nu inseamna ca aveam de-a face cu un botez fals. Eu mi-as pune altfel problema. Pastorii fiind lipsiti de succesiunea apostolica, face ca pogorarea ta in apa la o anumita varsta, sa fie o coborare intr-o simpla apa, nu in una sfintita. Iar de vreme ce este o simpla apa, atunci orice intrare de-a ta in mare, ecvhivaleaza cu un neincetat Botez. Ia aminte, Botezul se face o singura data.
-Pilda cu alocatia este nepotrivita. Cand Cuvantul lui Dumnezeu spune clar ceva, nu se vine cu pilde de doi bani.
- Cat despre intelegerea rostului unui nas la botez... nu trebuie sa inteleg asa ceva. Eu nu vreau sa ma chinui sa dau un inteles unei "invetii" necrestine.
- Eu am fost "botezat" cand eram un prunc si nu stiam nimic (nu am fost prezent la acel "botez"). Dupa ce am cercetat Sfanta Scriptura, fara sa ma influenteze nimeni (nu apartineam nici unei biserici), am simtit nevoia sa fac un legamant cu Dumnezeu, prin credinta in Iisus Hristos. Si asa a avut loc un botez adevarat, la care am fost prezent si eu (cel botezat).
Reply With Quote