invatamantul scolar lasa de dorit in scolile speciale...eu am scos fetita din acest invatamant pentru ca aveam aceleasi motive de nemultumire...pedagogii au pretentii ca sunt cu studii doar de pedagogii si intr-un fel au dreptate, pe langa pedagogi mai trebuie si alti ingrijitori caci nu fac fata si de aceea nu isi iau raspunderea ptr copii nostrii, ei nici nu se asteptau cand preiau clasa sa intampine asemenea greutati si de aceea in urmatorul an nu mai sunt aceeasi pedagogi...mult stres aveam eu ca parinte cand eram acolo,caci in fiecare zi aveam plangeri ...deci consider ca scolile speciale din tara noastra inca nu sunt pregatite sa primeasca cum se cuvine acesti copii.
acum suntem linistite si eu si fetita mea(de un an de zile), caci unde mergem ne ofera stabilitate si sprijin asa cum ar trebui sa fie...doar ca fondurile sunt putine si noi parintii contribuim cu ce putem,cu rechizite ptr a putea avea activitati...nu stiu ce e de facut draga mea edit,sper sa fie bine si la voi pana la urma...
Doamne ajuta!
|