Cred ca gresesti si sa ma ierti daca te supar cu postarea mea...In primul rand nici nu ar trebui sa observi ce face colega ta,sa lucrezi cat poti fara sa-i condamni pe altii sau sa-i judeci,si iti spun din proprie experienta ceea ce iti spun fara sa te condamn.Apoi mie mi se pare nesanatos felul in care gandesc colegii tai.Bolnavi fiind nu merg la medic si nu stau acasa pana se insanatosesc ci braveaza,in loc sa se ocupe serios de sanatatea lor.In al treilea rand cred ca ati facut din munca un idol,iar aceasta colega vrea sa va arate acest lucru.Daca iti place ceea ce faci ce-ti pasa,munceste cu drag,gandindu-te ca lucrezi ca pentru Dumnezeu,nu-ti face idol din munca si nu judeca pe nimeni care nu face la fel ca voi si lucrurile s-ar putea rezolva de la sine.Dar mai ales ai rabdare.Despre o discutie cu seful nici nu poate fi vorba,mi se pare urat si nelalocul lui asa un gest,chiar si un asemenea gand nu vine de la Dumnezeu...Mai gandaste-te.Doamne ajuta!