Subiect: Un sfat
View Single Post
Vechi 17.09.2009, 23:48:18
coralina's Avatar
coralina coralina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.03.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de beliver Vezi mesajul
Cred ca gresesti si sa ma ierti daca te supar cu postarea mea...In primul rand nici nu ar trebui sa observi ce face colega ta,sa lucrezi cat poti fara sa-i condamni pe altii sau sa-i judeci,si iti spun din proprie experienta ceea ce iti spun fara sa te condamn.Apoi mie mi se pare nesanatos felul in care gandesc colegii tai.Bolnavi fiind nu merg la medic si nu stau acasa pana se insanatosesc ci braveaza,in loc sa se ocupe serios de sanatatea lor.In al treilea rand cred ca ati facut din munca un idol,iar aceasta colega vrea sa va arate acest lucru.Daca iti place ceea ce faci ce-ti pasa,munceste cu drag,gandindu-te ca lucrezi ca pentru Dumnezeu,nu-ti face idol din munca si nu judeca pe nimeni care nu face la fel ca voi si lucrurile s-ar putea rezolva de la sine.Dar mai ales ai rabdare.Despre o discutie cu seful nici nu poate fi vorba,mi se pare urat si nelalocul lui asa un gest,chiar si un asemenea gand nu vine de la Dumnezeu...Mai gandaste-te.Doamne ajuta!
Draga Beliver, nu ma supara mesajul tau, dimpotriva chiar, iti inteleg punctul de vedere si il apreciez. Numai ca mi-e foarte greu sa ma fac ca nu observ indeletnicirile ei, ma izbesc la fiecare pas sau miscare a capului ba de Solitaire, ba de site-uri de moda, de orice altceva numai de munca nu. Ma infurie felul in care ne sfideaza pe toti, nu e cinstit ceea ce face.
Cat despre felul in care se lucreaza la noi, sa nu iti imaginezi ca suntem sclavi pe plantatie sau ca am facut din munca singurul scop al vietii noastre. Am dat acele exemple (extreme, e drept) pentru a evidentia faptul ca dedicatia unora e vizibila (poate prea vizibila) in timp ce pentru altii e doar un termen de dictionar.
M-am gandit si eu ca acest lucru poate fi o incercare pentru ca am momente in care simt ca ma sufoca indignarea; azi de exemplu am venit acasa cu durere de stomac cauzata de nervi.
O sa las lucrurile asa cum sunt deocamdata, voi incerca sa ma controlez si ma voi ruga sa se schimbe si ea, sa se apuce de munca.
Multumesc pentru sfaturi!
Doamne ajuta!