View Single Post
Vechi 08.02.2007, 01:03:44
astrud astrud is offline
Member

Data înregistrării: 12.01.2006
Implicit

Referitor la ce e scris mai sus sa stiti ca e de preferat sa fii in extrema si cu Dumnezeu decat undeva pe la mijloc dar cu pacatosii.
Va propun sa vedeti filmul rusesc Ostrov. Poate pe unii ii va mangaia.

Unirea BOR cu biserica catolica nu se va cere niciodata pe fata. La vremea noastra sunt deja semne ale acestor lucruri care arata ca se insinueaza aceasta unire. Eu urmaresc de mult timp comportamentul preotilor care isi cresteaza barba dupa cum vor sau isi cumpara masini cat mai mari pentru familii din ce in ce mai mari (cu copii cu nevoi de studii superioare neaparat in alte tari), cu edituri de carte religioasa, cu lucrari obligatorii pentru doctorat (facute cam cum le faceau multi in studentie copiind de ici- de colo), cu timpul liber ocupat de vila de la tara sau de afaceri, preoti care, supusi conducerii, aduc in biserica coruri (ca asa e noul regulament)....
Urmaresc emisiuni de specialitate de pe postul national tv care acum ceva ani de zile erau mai pline de stiri ortodoxe insa acum interesul e din ce in ce mai marit pentru "fratii nostri catolici" (chiar si prezentatoarea Universului Credintei aminteste despre Maica Domnului spunandu-i simplu Maria).
Semne sunt multe numai ochi sa avem sa le distingem.
Stiu, sunt multi care zic ca nu lungimea sau felul barbii arata duhovnicia , ca si preotii sunt oameni si ca au nevoie de locuinta dupa "trebuinta", ca e nevoie de masina de firma mai buna, ca la cat de mic e salariul preotul de azi trebuie sa aiba o afacere in paralel, ca o tigara nu scade credinciosia...
Totul e realizat incetul cu incetul.
Sa nu imi spuna cineva ca nu a intalnit preoti ca cei de mai sus.

Doamne ajuta!