Subiect: Un sfat
View Single Post
Vechi 18.09.2009, 06:04:14
lavinia40 lavinia40 is offline
Banned

Data înregistrării: 03.09.2009
Locație: Bacau
Religia: Ortodox
Smile

Citat:
În prealabil postat de laurschepsis Vezi mesajul
Doamne-ajuta!

Incearca, nu numai la serviciu, ci in toata viata ta sa nu faci nici cel mai mic rau cuiva, daca iti sta in putere. Fa cat mai mult bine, chiar si celor care te dispretuiesc prin vorbele sau atitudinea lor. Munceste cu drag si fara a tine socoteala celorlalti ce fac si cat fac. Roaga-te pentru ei daca iti par ca sunt alaturi de drum. Unde nu ai tu raspuns, sigur are Dumnezeu. Judecata nu ne apartine noua, ci Lui.

Poate gresesc, dar eu asa as face in locul tau. Si, ca sa nu crezi ca sunt doar vorbe, iti spun ca am avut fericirea si nefericirea sa probez pe propria-mi piele de mai multe ori ca asa e bine. Spun fericirea si nefericirea pentru ca au fost mai multe cazurile in care nu am reusit sa fiu asa, desi stiam ca asa ar fi bine. Dar, si din greseli se poate invata.

Cu drag,
Doamne-ajuta!
Subscriu la tot ce e scris aici.
Vezi, cativa oameni doresc sa te calauzeasca pe un drum mai bun, cred ca nu trebuie sa suferim incontinuu repetand aceleasi greseli.
Si acel sef al tau, care e ,, prost de bun', crede-ma ca le stie pe ,,toate".
Faci ce vrei, noi nu ca ne-am facut datoria, dar baremi din punctul meu de vedere am spus tot ce stiam apropo de o experienta similara.
Dumnezeu sa te ajute si sa-ti dea multa intelepciune.
CU DRAG,
Lavinia40
Reply With Quote