Pentru ca,eu consider ca aici se poate explica din acest punct de vedere,in schimb,la capitolul spiritual stiinta inca are de invatat multe.
Si,te rog,nu incepe cu vesnicele intrebari:ce e iubirea,ce e spiritualul,ce e sufletul.......pentru ca orice ti-as spune nu ai cum accepta,pentru ca privim aceste lucruri din unghiuri total diferite.
Deci,cata vreme suntem ca niste persoane care vorbesc,unii congoleza si altii limba eschimosilor,fiind tare intrigati si unii si altii cum de ceilalti nu pot pricepe ce tot explicam acolo...eu zic sa ne rezumam la engleza (desi nu sunt sigura ca eschimosii au habar prea mult de ea,dar sa zicem),adica la un limbaj neutru,pe tematici neutre.
Deci,revenind,fiecare om are liberul arbitru (din cate am vazut subscrii la aceasta idee) si poate crede in absolut orice doreste,nu avem motive sa ii judecam pentru asta.
Deasemenea,personal accept ideea ca trebuie sa respectam absolut pe toti cei din jurul nostru si ca,mai mult de atat,putem invata de oriunde si de la oricine cate ceva.
Rezumand,accept ca pot invata de la tine pe anumite subiecte unde esti clar mai bine pregatit decat mine,chiar daca tu,probabil negi din start ideea ca ai putea invata vreodata ceva de la cei care cred in cai verzi pe pereti ca noi.
Sper ca te-am lamurit...
|