Subiect: Un sfat
View Single Post
Vechi 18.09.2009, 11:05:35
LapetiteMoc LapetiteMoc is offline
Banned

Data înregistrării: 04.05.2009
Religia: Ortodox
Lightbulb dreapta masura ...

Citat:
În prealabil postat de veveritza Vezi mesajul
Coralina, fa-ti datoria ta la servici asa ca si cum ceea ce faci, faci pentru Dumnezeu; pomeneste-ti colega in rugaciunile tale, fii senina si draguta si vei vedea ca lucrurile se vor schimba de la sine; este o incercare in viata ta, daca vrei ia-o ca pe o ispita, dar nu te lasa invinsa de manie;
Dealtfel, crestinul trebuie sa fie o lumina pentru cei din jur iar prin atitudinea si comportamentul sau va reusi sa schimbe si atitudinea celor "obraznici"
Rabdrae, rabdare, rabdare si apoi cu siguranta vine si rasplata!
Doamne ajuta si lupta cu arme duhovnicesti!
Citat:
În prealabil postat de laurschepsis Vezi mesajul
Incearca, nu numai la serviciu, ci in toata viata ta sa nu faci nici cel mai mic rau cuiva, daca iti sta in putere. Fa cat mai mult bine, chiar si celor care te dispretuiesc prin vorbele sau atitudinea lor. Munceste cu drag si fara a tine socoteala celorlalti ce fac si cat fac. Roaga-te pentru ei daca iti par ca sunt alaturi de drum. Unde nu ai tu raspuns, sigur are Dumnezeu. Judecata nu ne apartine noua, ci Lui.

Poate gresesc, dar eu asa as face in locul tau. Si, ca sa nu crezi ca sunt doar vorbe, iti spun ca am avut fericirea si nefericirea sa probez pe propria-mi piele de mai multe ori ca asa e bine. Spun fericirea si nefericirea pentru ca au fost mai multe cazurile in care nu am reusit sa fiu asa, desi stiam ca asa ar fi bine. Dar, si din greseli se poate invata.
Intelepte sfaturi! Iata dreapta socoteala...

Last edited by LapetiteMoc; 18.09.2009 at 11:08:10.
Reply With Quote