Citat:
În prealabil postat de SHOTO
Am o mare intrebare:
Cum a fost posibil ca din doua persoane care aveau aceeasi grupa de sange sa iasa oameni cu 4 grupe diferite de sange. Cred in Dumnezeu dar as dori sa aflu acest lucru. Multi oameni au ridicat din umeri la auzul acestei intrebari.
|
Dupa cum ne spune si Parintele Cleopa si Hronograful lui Chedrinos,Adam si Eva au avut 50 de fii si 50 de fiice.Pana la Avram nu era interzisa casatoria intre frati,dupa aceea s-a stabilit sa nu se ia in casatorie rudeniile pana la gradul 4 inclusiv.
In afara de aceasta sa nu uitam ca dupa popularea pamantului de catre Adam/Eva si urmasii lor a venit potopul si au ramas in viata 8 oameni :Noe cu sotia,si fii lui cu sotiile lor(astfel se explica si aparitia celor 3 rase de oameni).Deja de la Noe incoace nu se mai luau fratii intre ei ci verii.
Gandeste-te ca toate acestea au fost facute prin puterea lui Dumnezeu si prin poruncile Sale.Vedem ca in ziua de azi nu se casatoresc rudele de sange pana la al saptelea grad inclusiv tot din porunca Sa.
Oare se contrazice Dumnezeu? Sa nu fie !
Pt. a raspunde tuturor intrebarilor care lovesc in Ortodoxie puse de fii acestei lumi trebuie sa fii foarte bine informat si sa intelegi ca Ortodoxia nu se ascunde dupa deget.Orice intrebare care o pun fii lumii acum,a fost pusa si de inaintasii lor,iar Dumnezeu a raspuns tuturor intrebarilor prin glasul Sfintilor Parinti.
Sfatul meu pentru tine: Studiaza temeinic Ortodoxia,chiar daca asta inseamna ani si o biblioteca impresionanta de carti.
In 10 ani de zile am citit aprox 2000 de carti(sau mai mult) si am acasa vreo 600.
De ce am facut asta ? Pentru ca ma chinuiau sute de intrebari fara raspuns(nici sa dorm nu ma lasau) si totodata doream sa gasesc macar o mica dovada ca nu exista Dumnezeu lucru care(atunci) mi-ar fi produs o imensa bucurie.De ce?
Pai cui nu-i covine sa faca ce il taie capu',si sa stie ca nu va da raspuns niciodata nimanui,mai ales cand se vede clar cat de neputincioase si oarbe sunt legile omenesti si se poate face slalom printre ele cu usurinta?
Deci: Studiaza !