18.09.2009, 18:14:36
|
|
Citat:
Īn prealabil postat de cherub
Scuze, am uitat sa adaug 'probabil ca', inainte de '...da, vor arde in iad' etc 
Nu mi-am asumat eu rolul de a judeca eu lumea, Doamne fereste, ci era o simpla parere, 'dedusa' in urma a si de prin ce am mai citit si eu prin diverse si variate scrieri teologice si pareri ale unor Sfinti Parinti s.a.m.d....
|
Citeste si ce spune Sfanta Scriptura. Nu este nevoie sa deduci ceva. Totul este limpede.
"Nu ºtiþi cã cei nedrepþi nu vor moºteni Īmpãrãþia lui Dumnezeu? Nu vã īnºelaþi īn privinþa aceasta: nici curvarii, nici īnchinãtorii la idoli, nici preacurvarii, nici malahii, nici sodomiþii,
nici hoþii, nici cei lacomi, nici beþivii, nici defãimãtorii, nici hrãpãreþii nu vor moºteni Īmpãrãþia lui Dumnezeu." (1 Corinteni 6:9,10)
"Dar, cīt despre fricoºi, necredincioºi, scīrboºi, ucigaºi, curvari, vrãjitori, īnchinãtorii la idoli ºi toþi mincinoºii, partea lor este īn iazul care arde cu foc ºi cu pucioasã, adicã moartea a doua."(Apocalipsa 21:8)
Cuvantul lui Dumnezeu nu vorbeste nimic despre ortodocsi, catolici, protestanti, etc. Are alte criterii de judecata, mult mai simple si mai intelepte.
|