Subiect: Oastea Domnului
View Single Post
Vechi 08.02.2007, 11:35:20
sabina sabina is offline
Junior Member

Data înregistrării: 27.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56
Unde nu da Dumnezeu sa fim mereu intr-o astfel de concurenta mereu. Stiti care este cistigul? Dragostea in Dumnezeu . Este ceva rau in asta? Nu cred. Si hai sa nu fim noi pina la urma cei fanatici sau cine nu e vinovat sa dea primul cu piatra! DUMNEZEU SA NE LUMINEZD CALE LA TOTI ! +
na ca am mai auzito si pe asta! Mare e gradina lui Dumnezeu! Domnul cristiboss56, se bucura ca avem o astfel de concurata, nu-l intereseaza daca oamenii se roaga conform Adevarului, conteaza ca se roaga, char daca conform felului gresit al rugaciuni se roaga defapt la Mamona!

In contextul dumneavostra "Dragostea in Dumnezeu" este defapt "dragostea pamantesca", inventata de neoprotestanti, si in numele caruia putem schimba Adevarul dupa placul, patimile, ambitile si egoismul nostru. La neoprotestanti se predica ca daca practicam "dragostea" vom ajunge "luminati", adica vom cunoaste Adevarul.
In Biserica ortodoxa, intai se ajunge la cunoasterea Adevarului, apoi suntem capabili de cunoasterea si aplicare Dragostei Dumnezeiesti.
Frumos mai stiu sa le intorca domni sectanti, se stie ca fara Dragoste nu se poate aplica Adevarul, insa uita sa mai spuna ca ei se refera la o "dragostea" fantezista, dupa capul lor de eretici.
Am cunoscut "dragostea" lor personal, prin amenintarile unor membri OD. Alta persoana amenintata si insultata este parintele Gheorge, a se vede ca ca dovada acest topic de pe un forum OD: http://www.oasteadomnuluiortodox.ro/forum/viewtopic.php?t=314&postdays=0&postorder=asc&start =7 si cine e insultatorul.
Reply With Quote