Subiect: Oastea Domnului
View Single Post
Vechi 08.02.2007, 12:06:08
sabina sabina is offline
Junior Member

Data înregistrării: 27.01.2007
Implicit

"sabrina draga mea,"
Remarc ca numai eu am onoarea in a fi "draga mea". Pentruca vam facut fanatic, cred ca nu o faceti din nestinta, si cred ca stiti ca in anumite cercuri "draga" se foloseste ca amenintare si atentionare asupra unei persoane.

"dupa cum vad io lucrurile se pare ca tu cunosti foarte bine OD incat sa-ti poti da cu parerea in orice problema, "se considera intai membri ai miscarii OD", de unde sti tu asta sabrina? sau doar presupui? or presupuneri se pot face multe"
Nu va pot scoate din cuvantul fanatic. Am explicat ca am vazut adunari Od-Sibiu din 6 mari orase ale tari, vam dovedit ca ma refer strict la OD-Sibiu, si las deoparte celalalt OD-simeria. Dumneavostra insusi prin unele scrise ati confirmat cele scrise de mine. Si este tipic unui membru OD, atunci cand nu are argumente sa insulte la persoana, sa declare ca acea persoana face presupuneri ca e rau intentionata etc..., asa ca toti sa nu mai bage inseama spusele care corespund cu adevarul si realitatea.

"iarasi vorbesti din presupuneri, ai auzit tu ti-a zis cineva sau ti se pare ca OD se considera aparte, si nu-o mai lasi! ia sa-ti dau dreptate; intradevar se considera aparte fata de lume, de trairea lumii si de pacate, nu asa ar trebui sa te consideri si tu ca credincios ortodox?; oricum OD nu se considera aparte de Biserica si de credinciosii ortodocsi traitori!"
Iarasi o incercare de descreditare a persoanei mele, si nici o urma de dovada ca critica mea ar fi falsa!
Eu ca credincioasa ortodoxa nu ma consider asa de intoxicata de sectarism si neoprotestantism, ca sa practic o credinta asa de diferita de credinta Biserici cum o face Od-Sibiu.
Pamant catre domnul danyel, revenitiva din fanatism, cum sa nu fie mai aparte OD daca oricum predicile tinute in Adunarile lor seamana cu cele ale neoprotestantilor si deloc cu cele ale Biserici? Si dumneavostra pe acest topic, ati recunoscut ca acest lucru depinde de cel care vede o predica OD. Deparca nu am vazut predici ale neoprotestantilor si predici in Biserica, si nu sunt capabila sa fac comparatie.
Si ca nu sunt singura in aceasta parere, va rog pe ceilalti sa aruncati o privire pe linkurile prezentate de domnul AlinB pe acest topic al acestui forum: http://www.oasteadomnuluiortodox.ro/forum/viewtopic.php?p=1327#1327

Domnul Sorin Tanase este administratorul si fostul propietar al actualului forum oficial al OD-Sibiu, dansul este si membru OD-Sibiu. Inca odata uitativa pe acel forum cum dansul sustine persoanele care "rad" de Sfanti si Biserica. Link :http://www.oasteadomnului.ro/forum/
Puteti vedea, daca va e prea mult sa cautati, unele extracte si discuti despre acel forum pe topicul celuilalt forum neoficial OD : http://www.oasteadomnuluiortodox.ro/forum/viewtopic.php?p=1354&sid=adc4dba6e52f103e06c2a3ccf 4ff402a#1354

"Sa inteleg ca credinciosii dauneaza Bisericii ortodoxe nu sabrina? intr-o zi o sa te legi nu numai de OD ci si de credinciosii ortodocsi prea ravnitori si prea ne in banca lor pe motiv ca dauneaza si sunt fanatici
Si daca a incerca sa traiesti dupa poruncile lui Dumnezeu si ale Bisericii, inseamna dauna, atunci de ce mai e Biserica? ca sa-si faca fiecare de cap?"
Credinciosi care se roaga gresit si defapt la Mamona, da dauneaza Biserici.
Nu imi puneti cuvinte in gura, nu am nimica cu cei credinciosi care sunt credinciosi dupa invatatura Biserici, insa acest fel de oameni cam rar in OD.
Iar cu facutul de cap, bine ziceti, de ce mai e Biserica? daca majoritatea membrilor Od si asa o folosesc sa arate cat de buni credinciosi sunt ei, insa nu au nici o urma de respect fata de ea, si se cred in masura sa hotaresca ei mai bine practicarea crestinismului

Reply With Quote