Citat:
În prealabil postat de astrud
Nu inteleg cum se poate ca un limbaj ca al lui phradmon sa fie acceptat pe un forum. Stiu ca exista libertatea de explimare
|
Voua astora cu "libertatea de exprimare" va sfatuiesc sa mai cititi odata numele forumului; constat ca incurcati acest forum cu unul interreligios, unde parerile diferite sunt binevenite. Nu, domnilor "impaciuitori", acesta este un forum crestin ortodox, iar parerile utilizatorilor eterodocsi sunt doar tolerate, iar in cazul vreunui atac impotriva Bisericii, acestea sunt sterse.
Voi sunteti cei care ar trebui sa va temperati parerile, nu eu... Unde erati voi cand eu ma zbateam pe acest forum ca Ortodoxia sa nu fie batjocorita, iar Biserica Ortodoxa Romana sa fie lasata in pace? Unde erati voi cand el_popa, slorandus, esmeraldin si altii injurau Ortodoxia? Nu erati! Acum vine Luly care isi bate joc de BOR si voi: "Uite ce frumos vorbeste Luly si ce urat vorbeste phradmon..."
Din iunie 2005 forumul asta se confrunta cu baptisti, adventisti de ziua a saptea, penticostali, evanghelisti, musulmani, budisti, catolici, adepti new age, satanisti, atei, mormoni, stilisti, si Dumnezeu mai stie cu cati alti rataciti, iar voi strigati in gura mare "Toleranta". Din cauza unora ca voi am pierdut multi utilizatori valorosi, unii dintre ei teologi sau preoti, pentru ca au considerat inutile discutiile contradictorii cu eterodocsii, in virtutea libertatii de exprimare.
Stiti ceva, n-aveti decat sa stati la taclale cu Luly si cu alti stilisti despre cat de "necanonice" sunt hotararile BOR din 1924, dar nu pe acest forum; ma voi imotrivi eu.