View Single Post
Vechi 20.09.2009, 17:44:19
MadalinaM MadalinaM is offline
Member

Data înregistrării: 29.11.2008
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Simona-Marilena Vezi mesajul
Am fost la biserica, m-am linistit...Mi-a zambit atat de larg un copilas de 7 anisori....nu stiu...m-a incalzit zambetul acela...am realizat cand am venit de la biserica ca sunt atatia oameni care ma iubesc si ca atunci cand am probleme si cred ca sunt singura, El e mereu cu mine...l-am sunat pe prietenul meu, nu a raspuns dar, nu stiu, am inceput sa rad cand am vazut ca-mi inchide...e suberb sa poti rade atunci cand toate merg prost...Multumesc din tot sufletul tuturor. Dumnezeu sa fie cu noi cu toti, in inimile noastre!
Vezi, copilasul acela nu astepta nimic in schimb de la tine dar el ti-a inseninat ziua..e f.bine ca ai avut profunzimea de a-i vedea zambetul. Si de ce sa meraga prost? De fapt, a mers chiar bine :) Eu una zic sa nu-l mai suni, lasa sa te caute el. Iubirea sincera pentru o fata/baiat e un sentiment minunat, care nu vine cand ne dorim noi ci cand vrea Dumnezeu si indraznesc sa spun ca e adevarata doar o singura data in viata, nu asa oricand.
Cand am vazut prima oara topicul asta nu-mi venea sa cred ca esti trista, adica esti asa tanara si frumoasa caci tineretea e ea insasi frunoasa, poti sa faci de toate si tu esti trista?Si referitor la asta, imi spunea o doamna de 83 de ani azi la biserica ca ea e fericita atata timp cat poate sa merga, sa-si faca de mancare, sa citeasca si sa inteleaga ceea ce citeste...eu zic sa luam aminte caci are dreptate.
Capul sus, draga mea, caci ai o viata intrega inainte!...Cum zice la Ecclesiast: este vreme sa iubesti, este vreme pentru toate caci toate au timpul lor potrivit.
Doamne ajuta!
Reply With Quote