View Single Post
Vechi 20.09.2009, 17:47:14
adimirea
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Totusi ce as-i dori sa accentuez si sa raspund pe de alta parte lui Jan si altora ce critica mai tot timpul Preotii, Patriarhul si Biserica insasi sub pretextul unor "evenimente"ale presei de scandal si nu numai, cum ar fi asa zisele masini luxoase , clopotele de la Patriarhie, acuzatiile directe aduse Patriarhului de colaborare cu masoneria si altele, nu fac decat sa aduca o umbra nejustificata asupra Bisericii noastre Ortodoxe. Sa nu transformam frustrarile , neputintele si neamplinirile noastre in venin , indreptat in mod constant de catre unii, impotriva celor ce Slujesc Biserica noastra. Sa nu uitam ca neascultarea, ponegrirea si indemnul la revolta si neascultare , au scindat anumite Biserici si au dus la formarea sectelor , ori Biserica Ortodoxa a fost , este si cu siguranta va fi o Biserica unita intru adevarata Credinta, iar toate cele enumerate mai sus sun complet in afara Bisericii noastre, aducandu-i prejudicii false, de imagine.
Subscriu si eu la ce ai spus; ma intristeaza de fiecare data cand se apuca oamenii cu atata fala si mandrie sa critice preotii si preotimea, si chiar Biserica... in inceputul acestui topic am vazut rasete si 'bascalie ieftina' la adresa inaltilor nostrii preoti si a Bisericii!!!

Chiar nu inteleg de ce simt unii nevoia sa posteze urateniile astea.. chiar nu stiu ca se iarta orice mai putin blasfemiile si hula impotriva celor sfinte?

Scrie in 'cancan' cine stie ce minunatie si toti sar si o cred, si isi justifica necredinta lor!!!
Treci la Biserica si mai taci ca pentru tine bat clopotele!
Reply With Quote