Citat:
Īn prealabil postat de Antoni0
Ha...! Cum sa nu jigneasca un ateu? Defapt doctrina ateismului neaga evidenta, adica existenta lui Dumnezeu.
Deci, tu nu te simti jignita?
Toleram ecumenismul, toleram ateismul, toleram budismul, yoga, etc.
Unii sunt atat de "orbi", incat nu vad lucrarea satanei in asa-zisa "iubire"...
Din "iubire" tre' sa tacem, din "iubire" nu tre' sa afirmam ca Ortodoxia e Dreapta Credinta ca poate ii jignim pe musulmani, evrei, etc...
Din ce am citit pana acum, Sfintii Parintii au luat intotdeauna atitudine impotriva ereziilor! Sfintii nostri, au luat intotdeauna atitudine impotriva catolicilor.
Cred eu, ca "iubirea" asta falsa, ne orbeste...
|
Draga frate,Sfintii Parinti NU au luat niciodata atitudine,aceasta convingere este gresita,ei NU MAI AVEAU atitudini,ceia ce ati citit pina acum,in mod sigur v-a orbit.Dumneavoastra aveti o parere,pai fii lui Dumnezeu,NU MAI AU pareri,pentru ca Dumnezeu NU ESTE O PARTE,nu se afla intr-o tabara sau alta,El este NEPARTINITOR.Cine este de o parte sau alta,NU mai este fiul Lui.Fii lui Dumnezeu,INTELEG si nu se simt jignitii iar IUBIREA cind este adusa intr-o discutie,cine vorbeste despre ea,MAI BINE AR TACEA pina cind va renunta la PAREREA sa despre iubire ,pentru a ''se informa'' daca ceia ce stie el/ea despre iubire ESTE ADEVARAT.Pentru ca credinta majoritatii despre iubire,(nici macar nu-si dau seama ei/ele),in mod inconstient,este ca iubirea este iubirea de sine.Ce amintiri frumoase despre iubire,ce bine ne simtim cind ne amintim de ea,ce stari sublime am trait cu acele sentimente,etc,etc,intradevar,iubirea e sublima.DAR ACESTEA TU LE-AI TRAIT,DE ACEIA PROTEJEZI ASA CEVA,PENTRU CA ACEASTA ESTE...IUBIREA DE SINE.
Amin.