View Single Post
Vechi 21.09.2009, 13:12:04
marioad24's Avatar
marioad24 marioad24 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.02.2009
Locație: bucuresti
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru marioad24 Send a message via Skype™ to marioad24
Implicit Poate explici...

Poate explici de ce imaginea creste ca dimensiune si descreste in rastimp de 60". Ca este imposibil sa se formeze astfel o imagine (conform legilor fizicii) am mai spus.... Voi contesta acest fenomen daca se va dovedi ca a fost un trucaj... Adica Biblia, istoria, consemneaza fenomene petrecute din voia lui Dumnezeu pt a anunta ceva, fenomene care s-au petrecut in urma cu mii de ani si in timp, iar astea de acum nu pot fi de natura divina ca nu vor niste pseudointelectuali... cu formatie defetista. EU NU CER SEMNE, DAR NICI NU LE RESPING PE CELE CE SE DOVEDESC DIVINE....
Citat:
În prealabil postat de Anna Vezi mesajul
Vai mai, e super super clar. E fenomen natural. Si asta pentru ca NU APARE DOAR IMAGINEA CRUCII PE NOR ci si restul "curbelor". Se reflecta, sau ce o fi, toata partea aia, nu numai crucea, si pamantul. Daca inca n-au explicat nu inseamna ca e chiar inexplicabil. De se voia o minune aparea doar crucea si gata. Pentru mine e foarte clar, nu mai am nici un dubiu.

Last edited by marioad24; 21.09.2009 at 13:21:25.
Reply With Quote