View Single Post
Vechi 21.09.2009, 16:55:06
coralina's Avatar
coralina coralina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.03.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de dorinastoica14 Vezi mesajul
Tatăl copiilor primește alocații pentru cei 6 copii 6oo lei,ajutor social de la primărie 2oo lei,oamenii îl solicită la muncă și îi dau bani și alte produse,au văcuță buna care dă lapte din care cred că mai și vând căci nu am văzut o picătură de lapte prin casă.
Nu sunt mulți dar dacă adunăm și ajutorul pe care domniile voastre l-ați trimis ar trebui să se fi mușcat multe lucruri pe acolo.
Nu este un om gospodar.Copii spun că nu bea dar felul cum mirosea dovedea contrariul.Își iubește copii dar nu este suficient.
Am citit toate postarile de pe acest topic si apreciez toate cate s-au facut pentru aceasta familie, Dumnezeu sa va rasplateasca inzecit eforturile!
Insa ma intreb daca (dincolo de jena si reticenta de rigoare), s-a gandit vreo una din doamne sa-l abordeze pe domnul Fanica in privinta lipsei de responsabilitate de care da dovada, a bauturii pe care o intrebuinteaza si a felului in care isi trateaza copiii. Din banii care i-au fost trimisi sau din alocatia copiilor macar o pereche de papuci de plastic pentru fiecare copil putea fi cumparata! Cum e posibil ca la atatea suflete sa aiba doar o bucata de sapun in casa?! Ce folos au pestii dati, daca domnul Fanica nu e invatat sa pescuiasca?
Iertare, dar toata povestea asta imi aduce aminte de tanarul politicos care traverseaza cu forta strada o batrana care nu-si dorea sa ajunga pe partea cealalta.
Sa spui adevarul pe fata, asa cum a facut-o Dorina este un lucru necesar, astfel va intelege fiecare ce se alege de bunurile donate sau de banii trimisi. De cele mai multe ori nici un exista un asemenea feedback. Haideti sa privim pragmatic situatia, altminteri ne vom amagi pe noi insine ca facem un bine temeinic, pe cand el este extrem de efemer.

Doamne ajuta!

Last edited by coralina; 21.09.2009 at 16:59:40.