Subiect: Holocaustul
View Single Post
Vechi 21.09.2009, 21:10:10
anamarialungeanu anamarialungeanu is offline
Junior Member

Data înregistrării: 23.08.2009
Implicit Istorie ascunsa

Daca va intereseaza adevarul fara ocolisuri despre soarta evreilor in Romania anilor 1940 citi cartea lui Paul Goma - Saptamana rosie; o gasiti pe site ul personal al autorului: http://paulgoma.free.fr/

De omorat evrei am omorat si nu suntem de scuzat pentru asta, pentru ca tot crima e DAR crimele noastre au fost o reactie la ce au facut evreii in Basarabia in anul de gratie 1940 cand s-au infratit cu bolsevicii si au parjoilit tot ce a fost romanesc iar armata romana in retragere a fost batjocorita in ultimul hal: udati cu urina, cu fecale, inpuscati in plina strada (din pacate armata noastra avea ordin sa nu traga!!!!), biserici pline cu romani aruncate in aer, romani impuscati pe strazi ca niste caini, etc. Plus, atentate facutede evrei impotriva statului roman, etc etc etc. Cititi Saptamana rosie si o sa va lamuriti, daca vreiti si daca va pasa de neamul romanesc.

Din pacate in anul 1941 cand am eliberat Basarabia au fost omorati evreii nevinovati.

Va mai recomand si Ard malurile Nistrului scrisa de Virgil Constantin Gheorghiu. O sa va cutremurati frati romani.

Sa va fie rusine la toti care sustineti cu inflacarea holocaustul savarsit de romani, sa va fie rusine!!!! O mai spun odata, imediat dupa revolutie unul dintre cei mai importanti rabini au dat un interviu amplu pe tvr si A MULTUMIT NEAMULUI ROMANESC PENTRU tot ce am facut pentru evrei.

Sa va fie rusine!!!! Romania a fost acuzata de holocaust deabia in 2000 dupa indelungi presiuni venite dinspre comunitatea "evreilor" din america.

O mai spun odata: guvernatorul Transistriei a fost decorat de Crucea Rosie si de Vatican. Cu siguranta nu pentru crime impotriva evreilor. Sa va fie rusine!!!!

Am salvat in jur sau peste 300 000 de evrei iar pentru fapta aceasta evreii care au fost OAMENI ne-au multumit dar nu.....romanii au facut si au dres...Sa va fie rusine!!!!!

Sta scris si in cartea lui Nicolae Steinhardt cum o familie de evrei care dupa ce au suferit o pierdere imensa,unicul lor fiu murise, au dorit sa salveze un roman, UN LEGIONAR. Si au salvat chiar doi, unul dintre fericiti fiind un prieten bun cu Nicolae Steinhardt.

Sa va fie rusine!!!!!!!!!

Dumnezeu e sus si vede!!!!!
Reply With Quote