Subiect: Tendinta
View Single Post
Vechi 22.09.2009, 00:26:40
Fani71 Fani71 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.04.2009
Locație: Bruxelles
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de zaharia_2009 Vezi mesajul
As zice chiar ca este un fel de ,,Ragnetul Carpatilor" acest topic, cu amendamentul ca a depasit Carpatii... Sper sa nu fi inteles gresit afirmatiile tale dar mai adaug : desi am fost ,,bruscat" cu tot felul de apostrofari reiau ideea si precizez ca nu consider familia si relatiile intime din cadrul ei ca fiind proscrise, nu consider corpul ca fiind murdar ,,ab ovo",nu consider placerea ca fiind vinovata ,,ab initio",si in general lucrurile recomandate ,ingaduite si binecuvintate de Hristos,cele precizate prin adaugare de sf. apostoli si parinti,cele ingaduite si normate de sf. canoane,toate acestea in forma, sensul si folosul precizat de toti acestia !
Am zis ... si am subscris !
Am inteles ca nu esti din cei de care zicea Anna, dar eu ziceam asta din cauza ca o apostrofai ca a deschis un asemenea topic. Mi se pare o reactie fireasca la ceea ce se poate citi adesea pe aici.
Cand povestesc unora din prietenii mei (ortodocsi) unele chestii care se scriu pe forum, au aceleasi reactii (tinand cont de felul fiecaruia de a fi) ca Anna.