View Single Post
Vechi 22.09.2009, 08:19:21
patinina34's Avatar
patinina34 patinina34 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.11.2008
Locație: peste oceane si peste mari
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru patinina34
Implicit

Din pacate e trist ceea ce se aude.
Stiu ca domnul Laurschepckis( sper ca am scris corect ID-ul, daca nu sa ma ierte domnia sa) s-a dus acolo benevol, si a re-facut podelele.
A pus suflet, a investit efort, fara nici o obligatie.
Nutzy, ea a lansat apelul, dupa cite stiu.
Oricum ar fii, cine a ajutat a ajutat, cine nu, nu, rezultatul este acelasi ca si prima data cind apelul a fost lansat: mizerie, lipsa...
Eu nu admir si nu condamn pe nimeni aici, insa, totusi poate si familia asta are nevoie de putina "civilizatie" pina la urma. Omul munceste, insa daca nu e gospodar...lucrusoarele se duc pe rapa...la fel ca acasa, trebuie ingrijit si intretinut ceea ce ai.
Insa, corect ar fii, ca lucruile donate pentru aceasta familie, sa ajunga la familie, buni sau rai, au primit lucruri, oamenii au dat din saracia lor, si paote cineva eventual sa-i mai duca si la cite o biserica, sa -i invete si cum sa se roage pe micuti, ma refer undeva la o organzatie bisericeasca din imprejurimi, sa dea o mana de ajutor poate, nu stiu.
Sa mai asteptam si alte vesti de la cei care au mai fost pe acolo, si sa ne mai rugam putin la Sf Mina, sa-i ajute.
O rugaciune colectiva, are mare putere.
Stiu ca D-na Ica este pioniera in acte de caritate, le face mult bine multora, este foarte bine intentionata, iar Anca, jos palaria, a dat ultimul sau banut pentru acesti mititei.

Sa mai asteptam.
Si nu va certati, pina la urma, se vor lamuri toate.