Interesant
Si acest "un parinte al tau" unde se afla cand a fost torpilat vasul? Pe vasul cu evrei sau pe nava torpiloare? Mai ales ca a auzit cu urechile lui? Dupa cum relatezi, era in miezul evenimentelor, martor ocular. Nu stiu cine a fost mincinos; poate taica-tu, bunica-tu sau poate tu. Sau poate toti trei!
Citat:
În prealabil postat de andreicozia
Mai bine te-ai mai calma si nu ai crede tot ce scriu unii si altii care urmaresc o agenda PSEUDO-patriotica si politica.
Majoritatea celor care afirma aici nu vorbesc in vint si nu vor sa fie senatori , macanitori, si prezentatori de talk-shouri si alte josnicii in mediu mioritic, de genul asta..
Torpilarea unui vas plin OCHI de evrei la gurile de varsare a Dunarii in M Neagra a fost marturisita de un parinte de al meu care a vazut cu ochii lui imbarcarea lor in Braila, Tulcea si Galati si a auzit cu urechile sale...asa ca lasa patosul asta antisemitic!
Holocaust a existat si in Romania! Poate nu din acela de genul lagarelor de concentrare si camerelor de gazare insa dpdv al prinderii lor si trimiterii in vagoane la munca sau la moarte sigur a fost
...sau vrei sa spui ca taica-miu si bunica-miu a fost mincinos?...nu cred ca vrei sa faci greseala asta!
|
Last edited by marioad24; 22.09.2009 at 09:32:24.
|