Subiect: atei
View Single Post
Vechi 22.09.2009, 11:58:02
topcat
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de laurschepsis Vezi mesajul
@Topcat: Vino cu mine la un tomograf performant si iti voi arata mintea, cum functioneaza ea.

Doamne-ajuta!

Frate draga, e interesant!. Poti fratia ta sa ne arati la un tomograf performant cum functioneaza mintea? Sunt curios cum ai putea explica, de exemplu, actul de creatie. Uite sa mai ingustam zona: sa ne gandim la un pictor.

Sau daca te depaseste acest test, poate ne explici cum se petrec vindecarile miraculoase. Cum rezolva creierul aceste situatii?

Multumesc.
Doamne-ajuta!
Nu imi dau seama ce intelegi tu prin creatie sau ce ai vrea ca stiinta sa inteleaga prin creatie.
Ce ai, de exemplu, de spus despre cimpanzeii care, fara a fi invatati de oameni, deseneaza? Daca cimpanzeii deseneaza, omul deseneaza, nu crezi ca actul creatiei ia nastere asemanator?

In legatura cu explicatiile stiintei, am mai spus, si nu numai eu, ca nu acopera toate nelamuririle voastre. Insa acopera cu mult mai mult decit acum citeva sute de ani, cind nici macar nu ne-am fi inchipuit sa fie explicate fenomene care azi ni se par normale. Cu privire la vindecarile miraculoase, exista teorii insa acestea sint in stare incipienta. Nu am nici un motiv sa cred ca acestea nu vor fi duse pina la capat, la un moment dat.

Uite, ca sa vezi ca stiinta se ocupa si cu asa ceva: http://www.springerlink.com/content/74x2573171042254/

Last edited by topcat; 22.09.2009 at 12:01:28.