22.09.2009, 12:02:28
|
Senior Member
|
|
Data înregistrării: 29.09.2008
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
|
|
Citat:
În prealabil postat de topcat
Nu imi dau seama ce intelegi tu prin creatie sau ce ai vrea ca stiinta sa inteleaga prin creatie.
Ce ai, de exemplu, de spus despre cimpanzeii care, fara a fi invatati de oameni, deseneaza? Daca cimpanzeii deseneaza, omul deseneaza, nu crezi ca actul creatiei ia nastere asemanator?
In legatura cu explicatiile stiintei, am mai spus, si nu numai eu, ca nu acopera toate nelamuririle voastre. Insa acopera cu mult mai mult decit acum citeva sute de ani, cind nici macar nu ne-am fi inchipuit sa fie explicate fenomene care azi ni se par normale. Cu privire la vindecarile miraculoase, exista teorii insa acestea sint in stare incipienta. Nu am nici un motiv sa cred ca acestea nu vor fi duse pina la capat, la un moment dat.
|
Doamne-ajuta!
Ma faci sa zambesc. Raspunsul corect era: imi cer scuze. Voi reformula prima interventie vis-a-vis de postarea fratelui Caminaris.
Doamne-ajuta!
Parintele Arsenie Boca: Am vrut sa pun mana pe radacina durerii, care nu este alta decat pacatul... Rugandu-ma - pentru Pacea a toata lumea si pentru bunastarea Sfintelor lui Dumnezeu Biserici - aud deodata in urechea dinauntru infruntarea amarnica: "Nu te ruga de Mine sa le dau Pace, roaga-te de oameni sa-si schimbe purtarile, daca vor sa mai vada Pace pe pamant"..."
|