View Single Post
Vechi 22.09.2009, 12:45:02
flushaddy flushaddy is offline
Junior Member

Data înregistrării: 21.09.2009
Implicit Bine ca ne dam seama de pacate.

Salut. Sunt si eu sofer de aproximativ 2 ani si mi-am dat seama ca este mare greseala sa te grabesti sa ajungi undeva, cand conduci, pentru ca calci acceleratia mai mult decat o faci in mod obisnuit. Ce am observat este ca desi accelerezi mai mult, nu ajungi mai repede decat cu maxim 5 minute.

Cand ne grabim ne enervam mai tare daca ne taie cineva calea, din orice motiv. Nu mai acordam prioritate pietonilor, reprezentam un pericol pentru ceilalti soferi. Plus ca consumam mai multa benzina si ne si stresam.

Este pacat ca toata lumea este grabita in ziua de azi, peste tot claxoane si nervi.
Condusul a devenit un mijloc de a face mai multe pacate, de parca nu aveam destule.

Este un cerc vicios in care ne invartim in fiecare zi, si ce este mai grav este ca nu ne dam seama. Este bine ca unii dintre noi isi mai dau seama si ca se tempereaza.

Da, este adevarat ca nu acesta este singurul mod de a face pacate, ci a devenit unul dintre ele.

Trebuie sa ne gasim echilibrul in tot ce facem, si sa ne temperam in tot ce facem, inclusiv in condus. Totul in ziua de astazi devine stresant, pana si banalul condus, simpla ajungere din punctul A in punctul B.

Dumnezeu sa aiba grija de noi si sa ne intelepteasca, sa ne ajute sa ne vedem pacatele!
Reply With Quote