View Single Post
Vechi 22.09.2009, 14:58:59
icamilin's Avatar
icamilin icamilin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.05.2007
Locație: Timisoara Romania
Religia: Ortodox
Implicit Doamne ajuta !

In primul rand, bine v-am gasit !
As fi vrut ca primul meu mesaj la intoarcerea din pelerinajul in care am plecat acum o saptamana sa fie altul decat cel pe care il scriu acum. As fi vrut sa va spun cu bucurie ca bunul Dumnezeu m-a ajutat sa ajung in multe locuri binecuvantate , cu oameni minunati de pe Forum. Dar o intamplare din acest pelerinaj mi-a umbrit bucuria ( stiu ca nu ma pot bucura prea mult de o realizare in orice domeniu, ca cineva nu doarme si reuseste sa-mi fure din aceste clipe ). Avand parul alb, am dobandit puterea de-a multumi lui Dumnezeu si pentru cele bune si pentru cele rele.
In general cand mi se cere ajutor, daca imi sta in putinta, il ofer, fara a face multa valva in acest sens. La data cand a aparut topicul celor sase copilasi necajiti scris de Nutzy, chiar aveam niste hainute adunate tocmai pentru a le oferi celor in nevoi. Am cerut adresa d-lui Carol si le-am expediat la Galati, urmand a fi duse la sora Nutzy pentru a le imarti copilasilor. Stiu ca si prietena mea, D-na Anca-Miha s-a implicat foarte profund in a acorda un ajutor acestor sarmani. Pana acum cateva zile nu stiam exact cate pachete sau bani a trimis, stiam doar ca a trimis. Am rugat-o pe Nutzy sa nu aminteasca numele noastre ci sa multumeasca in mod general celor care au putut sa ajute pe acesti sarmani.