View Single Post
Vechi 22.09.2009, 15:42:09
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de condor Vezi mesajul
Am urmarit discutii (chiar pe acest forum) intre atei si credinciosii ortodocsi. Am ramas cu impresia ca acei atei sunt credinciosi mai sinceri in convingerile lor, decat credinciosii ortodocsi, care bajbaiau prin Sfanta Scriptura. Problema cea mare este la cei care doar se joaca de-a credinciosii si nu stiu in ce cred. "Va rataciti pentru ca nu cunoasteti Scripturile".(Matei 22:29). Mi-e teama mai mult pentru credinciosii caldicei decat pentru atei. Acestia din urma, daca vor fi sinceri, vor fi "invinsi" de Cuvantul lui Dumnezeu (sunt cazuri celebre de astfel de victorii ale Sfintei Scripturi).

Pe vremea Sfintilor Apostoli nu exista biserica ortodoxa cu traditiile ei. Faceti o comparatie intre felul cum arata biserica din vremea Sfintilor Apostoli (vedeti Faptele Apostolilor si epistolele lor) si felul cum arata biserica ortodoxa. Veti gasi foarte multe diferente si putine asemanari.
Deci tot citind pe forumul asta dumneavoastra nu ati putut decat concluziona ca ateii sunt mai sinceri in credinta lor decat ortodocsii!!!! Dumneavoastra sunteti sigur ca prin modul acesta de perceptie a lucrurilor si realitatii puteti interpreta corect Biblia????????????

Recunoasteti ca ati iesit la vanatoare de " credinciosi caldicei" si nu sunteti nicidecum aici pentru a constientiza ca denominatiunea dumneavoastra e gresita si nu are nici o legatura cu Biserica din timpul Sfintilor Apostoli?
Pe vremea Apostolilor exista exact Biserica Ortodoxa, si pur si simplu nu vreti sa acceptati acest lucru pentru ca preferati sa faceti prozelitism pentru ca asta va cere confesiunea dumneavoastra. Este logic ca o singura Biserica, o singura confesiune este si poate fi cea adevarata, cea din timpul Sfintilor Apostoli...cele care au aparut dupa 1054 sunt niste inventii hilare si atat
Bafta la vanatoarea de " credinciosi caldicei"...numai ca ati gresit forumul, un simplu sfat!!!
Reply With Quote