View Single Post
Vechi 22.09.2009, 16:49:20
icamilin's Avatar
icamilin icamilin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.05.2007
Locație: Timisoara Romania
Religia: Ortodox
Implicit in continuare

Stiti, dragi prieteni de pe Forum, tot stau si ma gandesc, cum puteti unii, asa de usor a arunca cu vorbe taioase fara sa fi vazut situatia reala, asa cum am vazut-o noi???
De ce unele raspunsuri se dau in functie de simpatie sau antipatie fata de unul din semenii nostri???
Daca mai sunt persoane care au trimis pachete spre aceasta familie, sa stiti dragii mei ca mai mult decat am spus ca am vazut in casuta saracacioasa a celor 6 copilasi, nu exista.
UNDE SUNT???
Am facut acest drum fara nici cea mai mica intentie de-a judeca pe cineva, de-a apostrofa pe cineva, am mers cu gandul curat si cu bucuria intalnirii cu d-na Nutzy si cu copilasii care ne-au fost tare dragi de la prima postare.
Oare credeti ca in Timisoara nu exista familii cu copii sarmani? Oare credeti ca in toata tara noastra nu mai sunt familii care se identifica cu cea a celor 6 copilasi. Da, dragi mei, exista din pacate multe asemenea familii dar bunul Dumnezeu ni i-a scos in cale pe acestia pe care ar trebui in continuare sa-i avem sub observatie, dar ar trebui sa se implice persoane care sant acolo, in apropiere de ei.
Parerea mea este ca ar trebui sa se implice si niste foruri legate de protectia copilului, pe motiv ca tatal in ciuda faptului ca-si iubeste copii pana la sacrificiu, totusi nu-i poate ajuta de fel si aici ma refer la faptul, ca el insusi, habar nu are ce-i aia o mancare gatita, ce-i aia o curatenie minim necesara. Cunosc multi barbati care spala, gatesc, se joaca cu copii, ii ingrijeste, dar d-nul Fanel cred ca a fost lipsit cu desavarsire de aceste elementare lucruri.
Ii multumesc din suflet d-nei Dorina pentru initiativa de-a se implica in a ajuta pe acesti copii sa invete strictul necesar pentru a supravietui, dar nici dansa nu poate singura. Ajutati-o dragii mei, cei care sunteti mai aproape , stiu ca fiecare avem problemele noastre, dar treaba e inceputa, hai sa nu o lasam sa se piarda doar pe motiv ca nu avem timp sau bani.
D-nul Laurentiu, va rog din suflet incercati sa luati legatura cu primaria, treaba cu actele pentru aceea casa nu sant rezolvate, il duc cu vorba pe d-nul Fanel.
Sa ma iertati ca m-am luat cu vorba, ar fi multe de povestit. Incercati sa fiti mai obiectivi si sa nu judecati pripit unele lucruri spuse pe acest forum, drag mie, in care dupa cum ati bine observat, nu m-am lansat in nici un fel de discutii neprincipiale, desi de multe ori inchideam calculatorul, necajita pentru unele replici dure intre forumisti.
Astept cu nerabdare mesaje de la voi si sa fiu sincera, prima as dori sa fie d-na Nuzty care ar trebui sa va raspunda voua, la intrebarile mele si ale d-nei Anca, ramase fara raspuns.
Bunul Dumnezeu sa se milostiveasca de acesti copilasi care in acest moment sunt " AI NOSTRI "!
Hai sa-i mai ajutam cum putem, fiecare atat cat poate, dar sa nu-i lasam de izbeliste!
DORINA draga te rugam frumos sa incerci cu cei din imprejurimi sa schimbi atmosfera din casa acestor copilasi sarmani!!! Doamne ajuta-ne!
Cu deosibita stima, icamilin