Citat:
În prealabil postat de andreicozia
vshovi, tataie, sa stii ca nu-ti sta bine in rolul de "a face pe prostu' "
VOI DATI-LE DRUMUL PE DUNARE CA NOI II ASTEPTAM LA IESIRE..."
DE MANEVRE DE GENUL ASTA AI AUZIT....? ca doar nu te-ai nascut ieri!
|
de astfel de manevre erau capabili doar sovieticii, nici macar nemtzii nu ucideau civilii care plecau in alte partzi
shi mai exista shi posibilitatea ca sa fi lovit mine...
iar minele nu ni le-am pus nici intr-un caz singuri...
deci auto-torpilarea asta la gurile Dunarii e o aberatzie cu atat mai mult cu cat torpila putea sa treaca pe langa vapor shi sa-shi loveasca propriile armate, fie romane, fie naziste, fie chiar autoritatzile...
deci e absurd sa torpilezi vapoare in propriul port...
cred ca a fost fie mana sovieticilor fie o mina ratacita, ca altfel nu-mi explic...
iar nemtzii nu erau atat de criminali de razboi cum te-a pacalit propaganda sovietica sau anglo-protestanta sau masoneria politica... ei, nemtzii, ucideau doar partizanii shi civilii care ascundeau partizani ce atacau armata caci era un fel de crima de razboi ce faceau partizanii, dar nu-i condamn ca luptau pentru cauza lor, deci nemtzii n-aveau treaba cu civilii ca era crima de razboi daca omoreai civili nevinovatzi, neangajatzi in lupta, necombatantzi... ei trageau doar in combatantzii de pe linia frontului, in teatrul de operatziuni militare, in rest era crima de razboi...
iar pe mare trageau in navele ce alimentau cu provizii frontul... nu in civili.
deci manevre de genul ala de care pomeneshti sunt specifice sovieticilor... calailor... asha ceva nu a existat pus la cale de Romani, nici nemtzii, ca era socotit crima de razboi, iar soldatzii germani nu erau criminali ci aveau onoarea luptelor onorabile... tzinute pe campul de batalie, pe linia frontului... era o umilintza foarte mare ca sa ucizi civili... te distrugea moral, psihic... e o absurditate ce incerci sa ma faci sa cred... shi in asta recunosc propaganda sovietica...