View Single Post
Vechi 22.09.2009, 17:38:53
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de condor Vezi mesajul
Ma judecati gresit. Cineva m-a numit "aconfesional", si nu a fost departe de adevar. Nu ma intereseaza confesiunea sau religia din care face parte un om. Important este sa faca voia Domnului, acolo unde se gaseste, si sa ajunga la mantuire prin credinta in jertfa lui Hristos.

Nu pot sa ascund faptul ca, totusi urmaresc ceva. Daca imi aduc contributia in a pune Biblia in mana cuiva, sunt foarte bucuros. Imi doresc ca oamenii sa cerceteze, cu rugaciune si dorinta de adevar, Cuvantul lui Dumnezeu. In rest... Dumnezeu sa-i mane unde este voia Lui.
Da, chiar eu v-am numit " aconfesional"...cum puteti sa mintiti afirmand ca nu va intereseaza religia din care face parte om, dar atunci ce va intereseaza?

Noi crestinii ortodocsi se subintelege ca cercetam " cu rugaciune si dorinta de adevar, Cuvantul lui Dumnezeu" tocmai de aceea ne si numim Ortodocsi, numai ca diferenta este ca noi mergem pe calea cea dreapta in timp ce dumneavoastra nu o cunoasteti, va mai si impleticiti pe calea cea gresita, incercati sa mai trageti dupa dumneavoastra si crestini adevarati dar cu toate acestea va ambitionati sa vindeti castraveti gradinarului

Deci dumneavoastra care se vede ca habar nu aveti sa interpretati nici macar un singur verset din Biblie, ne spuneti noua cum suna Cuvantul lui Dumnezeu...va dati seama cat e de grav???
Reply With Quote