Citat:
În prealabil postat de sergiu
Interesant este locul in care "pescuieste" acest condor. Nu se duce pe forumuri de interes general unde sa atraga unii care sunt cu totul rataciti ci vine aici unde se presupune ca vizitatorii sunt crestini ortodocsi (in mare). Deci practic problema este nu ca trebuie salvati unii care nu cred in nimic, ci ca trebuie deturnati de la adevarata credinta cei care sunt crestini ortodocsi!
Ma bucur ca astfel te demasti d-le condor. Tu poate crezi ca-l slujesti pe Dumnezeu, eu insa am mari dubii...
|
Exact...oricum din ideile contradictorii pe care le expune, eu nu pot sa deduc decat ca este unicul fondator al unei foarte noi secte, pentru ca afirma in continuu ca nu il intereseaza religia din care face parte cineva sau ca religia poate inlocui pe Hristos. Vrea sa propovaduiasca Cuvantul lui Dumnezeu, dar adaptat de el...pentru ca altfel ar trebui sa se rezume la inmanarea Bibliei fiecarui " ratacit " si sa-si vada de treaba lui...pentru ca practic toti pot interpreta Biblia fara sa auda interpretarile lui, nu?
Nu stiu ...eu nu inteleg cum pot crede in principiul " Sola Scriptura" impreuna cu principiul nerecunoscut " in interpretarea mea trunchiata"