View Single Post
Vechi 22.09.2009, 19:12:36
zoridezi zoridezi is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.04.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de archanghel Vezi mesajul
Draga Zori de zi...sint ani de cind nu am mai deschis VT,l-am citit de 2 ori si gata caci...mie nu-mi place,totusi,am aflat in el,raspunsuri la unele intrebari ce m-au framintat vreme indelungata.Iar in prezent,raspunsurile de atunci,nu mai corespund.Pentru mine,NUMAI NT.
Si am sa-ti spun de ce :
Isus spune...Dumnezeu,cel ce A FOST...ESTE...si VA FI,NESCHIMBAT IN VECI.Deci TRECUT,PREZENT,VIITOR....VT este TRECUTUL si nu corespunde deloc cu cel despre care ne invata Isus,deci,cam atit.Daca este suferinta in viata ta,incearca sa afli cum poate fi depasita,inlaturata,mijloacele si metodele...daca nu este bucurie prin rugaciune,cauta tot asa,si cum poate fi obtinuta...acestea sint lucrurile IMPORTANTE.Exista extrem de putine surse de informare care TE AJUTA,in schimb,foarte multe surse ''papagalicesti'' care doar reproduc din cele citite/deduse,ca ar fi bine pentru tine,si invata si pe altii ceia ce ei insisi nu sint in stare sa faca.
Amin.
Eu cred ca Dumnezeu a vorbit cu adevarat in VT si ca totul ce s-a intamplat a fost dat noua spre pilda, asa cum zice Sf. Ap. Pavel... deci sunt niste taine, in spatele tuturor faptelor fiilor lui Israel, care trebuie descoperite. De asta am si apelat la voi ca sa ma luminati si pe mine, cei care stiti ceva in plus sau ati citit de undeva, nicidecum am avut in gand sa provoc tulburari pe aici.
Reply With Quote