Citat:
Īn prealabil postat de Anca-Miha
Citind mesajele Lenutei, am remarcat ca are discernamant.
Si oricum e bine cand scriem, sa avem grija cum formulam, ca sa nu lasam loc intelegerii gresite.
|
Slava Domnului ca Nutzy are discernamant, si toata stima ca asa bolnava fiind s-a angajat sa coordoneze aceasta actiune umanitara !
Acum probabil unii inteleg de ce este nevoie de societati de ajutorare si de ce nu este recomandabil ca aceasta greutate sa fie pusa pe umerii unui singur om.
Citat:
Īn prealabil postat de icamilin
Daca mai sunt persoane care au trimis pachete spre aceasta familie, sa stiti dragii mei ca mai mult decat am spus ca am vazut in casuta saracacioasa a celor 6 copilasi, nu exista. UNDE SUNT???...
Astept cu nerabdare mesaje de la voi si sa fiu sincera, prima as dori sa fie d-na Nuzty care ar trebui sa va raspunda voua, la intrebarile mele si ale d-nei Anca, ramase fara raspuns.
|
Dna Ica, sunteti o persoana deosebita, si imi pare rau sa va vad antrenata intr-o asemenea situatie discutabila. Credeam ca ne-am lamurit cu totii, ca lucrurile care s-au trimis au fost fie date in folosinta familiei (daca nu le-ati vazut in casa, au ajuns probabil pe apa sambetei), fie ramase in pastrare la canton.
Mie una mi se pare ca dvs. cele 3 doamne, v-ati dus in vizita la aceasta familie ca la pomul laudat: va asteptati sa gasiti cine stie ce schimbari marete si probabil v-ati fi hranit amorul propriu in ideea ca ati contribuit substantial la aceasta.