View Single Post
Vechi 22.09.2009, 22:53:16
laurschepsis laurschepsis is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2008
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Doamne-ajuta!

Nu mai am decat schita cu dimensiunile de la o singura camera din cele trei. O sa incerc sa iau legatura cu sora Nutzy sa o rog sa ia si masurile celorlalte doua camere. As vrea sa o pun la dispozitia tuturor celor care doresc sa ajute sa mai facem un pas inainte cu aceasta familie. Am inteles ca se pregatesc sa faca cele doua sobe si dupa aceea, daca ne ajuta Dumnezeu si reusim sa schimbam usile si geamurile, atunci va trebui sa pregatim si interiorul astfel incat sa fie cat mai functional.

Dar, problemele nr 1 si 2 raman igiena si alimentatia. Acolo, o bunicuta ar putea face minuni dimineata, daca le-ar imprima deprinderile. Poate ne ajuta Parintele paroh sa o gasim. Eu am nadejde ca vom reusi.

Inca o data, daca cineva din Bucuresti merge in acea directie, am mai strans niste lucruri si poate mergem impreuna. Macar in weekend.

Doamne-ajuta!
Parintele Arsenie Boca: Am vrut sa pun mana pe radacina durerii, care nu este alta decat pacatul... Rugandu-ma - pentru Pacea a toata lumea si pentru bunastarea Sfintelor lui Dumnezeu Biserici - aud deodata in urechea dinauntru infruntarea amarnica: "Nu te ruga de Mine sa le dau Pace, roaga-te de oameni sa-si schimbe purtarile, daca vor sa mai vada Pace pe pamant"..."