View Single Post
Vechi 22.09.2009, 23:33:16
piedonee's Avatar
piedonee piedonee is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.10.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Alexandru08 Vezi mesajul
Talharul a fost un caz special,cati dintre noi putem sa-i spunem Domnului Iisus Hrisos fata catre fata un "Doamne iarta-ma"?
Mantuirea nu-i ca o stampila,daca nu ai o credinta sanatoasa ci strambata de tot felul de pareri de sine nu te mantuiesti.
eu sunt de parere ca Dumnezeu e cel in masura cine se mantuieste si cine nu...dar in esenta SA, EL vrea ca tot omul sa se mantueasca de aceea a trimis pe Fiul SAU, care nu gresise cu nimic,si sa nu uitam ce IUBIRE NEMARGINITA a avut si are Dumnezeu fata de om pt ca inca de la primii oameni care au cazut ,dupa caderea lor Dumnezeu a asteptat macar ca unul din ei sa si ceara iertare dar nu au facuto au dat vina unul pe altu si asa EL lea mai dat o sansa zicand sarpelui ca femeia va zdrobi capul lui adica aratand ca prin femeie a cazut si tot tot prin femeie sa izbavit,deci de atunci lea dat inca o noua sansa prin ceea ce lea zis....deci cat de MARE este milostivirea LUI .....i a izgonit din rai dar le a dat o sansa zicand ca va venit un Mantuitor si asta noi nu trebuie sa uitam pt ca ne da mereu....si se vede prin faptul ca Careatorul contiuna procesul creatie si nu ne piere El singur zicand dupa potop ca nu va mai pierde....deci mereu arata sanse ....sanse...sanse....dar noi ne dam mareu cu parerea uitad caci cu ce masura vom masura cu aceas vom fii masurati...atuncea jale pt ca vom fi judecati dupa cum si noi am facut pt alti....fiind dat faptul ca numai Dumnezeu are calitatea de judecator deci numai EL stie exact cine se mantueste si cine nu.....relatand cele zise in apocalipsa:gol am fost si mai imbracat,flamand am fost si miei dat sa mananc,in inchisoare am fost si mai cercetat..etc.....cautand in final nu jerfa ci MILA de care multi au uitat pt ca au mai mult mila de EI INSUSI DE PROPIU LOR EU......!doar atat de restul probabil au compasiune si atat sau nici atat...uitam de cel de langa noi..noua sa ne fie bine dar in schinb ne batem cu pumnul in piept ca farisei si atat....pacat ca nu invatam nimic ...luam religia ca o povara si nu ca pe o bucurie....incarcand sa parem ceea ce nu suntem...vorbim din citate ,scrieri,pericope si atat....restul ramane de vazut...mantuirea tine de cel de langa noi...
Reply With Quote