credeti ca s-a inbogatit nutzy cu acele pachete trimise de dvs.? ei bn va inselati!sincer, am criticat-o la un moment dat pe mama ca nu-si vede de treaba si sanatatea ei.si va zic si de ce...pt ca m-am saturat sa o vad batandu-si gura cu "sa spalati vasele, sa va spalati, pe dinti, pe maini, pe nu stiu ce, sa faceti curat, sa va spalati hainutele, sa va rugati, sa bla bla "si toate acestea in zadar.cum se zicea si mai devreme, nu s-au dat toate lucrurile deodata si asta a fost de comun acord, corect?!...spre ex. ghiozdanele, rechizite care daca le dadea cu mult inainte sa inceapa scoala erau probabil opere de arta aruncate in foc.mama insa le-a dat cu putin timp inainte de scoala tocmai ca le sunt acum de folos si nu le vor strica.mai departe!,,, dar nu vreau sa critic si sa fac nu stiu ce din acesti copii, ca ei nu au practic nici o vina ca s-au nascut asa si acolo.ma doare si de ei, dar mai tare de mama ca a fost bagata in noroi,de o vizita care nici macar nu a fost anuntata.(bunele maniere).si unde ramasesem ca vreau sa zic multe, sa se stie adevarul,ca vad ca daca faci bn , rau gasesti, nu mai e proverbul "bn faci,bn gasesti", si mama sufera pt vorbele dureroase care i s-au adresat, si de ce?...ca a vrut sa ajute...uite asa se intampla,asa-i viata asta.asadar, covoarele de care se vb erau acasa si nu la canton din ce cauza?...ca la canton nu se pot tine tot si toate ca probabil ati vazut "casa luxoasa" care va inchipuiti dragele mele doamne ca e a noastra, dar de fapt nu e asa, noi maine putem pleca de acolo, si nimic din ce e in ea nu e al nostru, in afara de hainele care le purtam.si credeti ca era necesar sa le dea acum?cand casa arata cum arata??...s-a tot asteptat sa lipeasca peretii cu lut sa se mai faca ceva, sa se mai repare, dar a facut ceva???de unde timp sa faca taticu' peretii?detergent,solutie pt vase, carpe , sapun, absorbante...doamnelor au fost date dar nu ca sa le tina la naftalina, S-AU CONSUMAT!!si pana la urma copii aia au fost intrebati daca mama le-a dat sau nu?ca de cand s-a ocupat mama sa-i ajute cat de cat o iubesc nespus si o vad ca pe un inger.au fost intrebati??!!au fost intrebati ce eforturi au facut si ei pt a fi bn, pt a primi ajutorul de la voi?casetofonul...alt subiect in discutie, asta chiar a fost o vorba aruncata asa...pacat!!!....casetofonul ala zace in bucatarie emult timp,dar sa fim seriosi, cantonul silvic este dotat cu sistem, calculator, cine avea nev de casetofonnul ala, ca eu chiar ma enervez.rusine!!nu s-au dat toate lucrurile deodata.dar am hotarat, v-a aduna mama tot de acasa, covoarele, casetofonul magic, si tot ce mai era tinut la loc de cinste pt acesti copii, banii din cont, vor fi duse in max o sapt TOATE, alandala in cele 2 camarute ale copiilor si sa faca ce or crede de cuviinta cu ele,si sa fie cu iertare daca nu va iesi bn.( si toate astea cu probe, adica poze si in scris semnatura tatalui si martor, preot sau cineva de la primarie, nu stim vom vedea).ca asa trebuia facut de la inceput, nu sa tarati buna credinta si intentie a mamei mele care saraca in loc sa-si vada de sanattea ei si linisstea ei,se intoarce pe o parte si pe alta ca a fost inteleasa gresit si tarata prin noroi de vorbele aruncate la voia gurii.si contul va fi inchis,si daca vreti sa-i ajutati sa veniti personal.nu o sa fim absurzi sa ne facem ca acesti copii nu exista, si ca oarecum candva am incercat sa ajutam sa fie bn, o sa-i ajutam asa cum putem noi, de la noi, asa cum am mai facut-o si pe langa, cu mancare mai exact.si cu ce-om mai putea.imi pare rau ca s-a ajuns aici, sa dam explicatii la fiecare chilot in parte, dar asta e.ideea e ca toate odata vor ajunge la ei, fara discutii.cu toate astea, va iubesc, pace si lumina!:)
|