Citat:
În prealabil postat de coralina
Draga frate Zaharia, nu intentionez sa transform topicul asta in circ, asa ca iti voi scrie doar cateva cuvinte. Te asigur ca am proprietatea termenilor si sunt constienta ce inseamna toata cuvintele pe care le folosesc in postarile mele. Daca dumneata le percepi gresit, problema nu mai tine de emitator (eu), ci de receptor (dumneata).
Cat despre apartenenta fie la calea lumeasca, fie la cea a lui Hristos, nu cred ca esti dumneata in masura sa judeci. Eu am fost sincera si ti-am marturisit cam pe unde la "plasez". Judecatile pe care le-ai emis plecand de la afirmatiile mele iti contureaza oarecum un profil de depozitar al adevarului absolut, un fel de lup moralist care corijeaza pe ici pe colo "scaparile" neofitilor.
Ei bine, draga frate, eu iti multumesc pentru sfaturi, imi cer iertare daca te-am jignit cumva insa iti marturisesc sincer ca de puncte-punctele alea urmate de cuvantul crestina tot ma simt lezata. Asa oi fi eu, mai sensibila, insa nu vad de ce m-as schimba asa cum imi recomanzi dumneata.
Doamne ajuta!
|
Iarta-ma, esti dragalasa si ai inca o forma de inocenta tirzie adica matura. M-ai facut sa zimbesc !,, Fie tie dupa cuvintul tau"!. Iarta-ma pt. simplul motiv ca nu suntem identici si ca doar ne asemanam !
Ceea ce-ti spun este parerea mea sincera fara vreun gind ascuns de ridiculizare !
Sa fi binecuvintata !