View Single Post
Vechi 23.09.2009, 14:01:31
dorinastoica14
Guest

Implicit

În primul rând vreau să-i mulțumesc domnului administrator Adrian pentru că a dat încă odată dovadă de diplonație și spirit pacifist nelăsând să apară un mesaj pe care l-am scris supărată fiind de felul în care evoluiază disputele pe acest subiect.
O rog pe Nuți încă odată să mă ierte dacă postările mele au dat loc la interprepări dar acestea au fost cele pe care le-am simțit atunci.
În tot ce facem noi oamenii este lucrarea lui Dumnezeu iar acțiunile benefice supără pe vrăjmașul și urâtorul de bine.
Cele două doamne pe care le-am însoțit la Târgu-Bujor și eu bineânțeles care m-am băgat nepoftită în această poveste v-am devenit deodată vrăjmași prin spunerea realității de acolo.

Dacă sunteți creștini -ortodoxi și trăiți adevărata ortodoxie vă rog iubiți-ne și iertați-ne ca să aveți plată în cer pentru faptele bune pe care le-ați făcut dar care nu au fost duse la bun sfârșit.Știe Dumnezeu de ce a trebuit să se întâmple așa.

Voi încerca să ajut după puterea pe care mi-o dă Dumnezeu care este bun și milostiv căci ,se pare că Dumnezeu vrea să scoată acești copii din nămol înainte de a fi prea târziu pentru ei.
Acolo nu va fi curat ori câte îmbunărățiri s-ar face deoarece apa se află la distanță mărișoară și este greu de adus.
Este nevoie de un căruț mai solid și de încă câteva bidoane până vor fi alte posibilități.
Mulțumesc părintelui Adrian care este preot de caritate și are experiență în situații asemănăroare și care vrea să ajute și are și posibilitatea(nu dumnealui personal ci prin calitatea de preot într-o parohie mare din Bârlad pe care o are).
Iubiții mei frați și surioare și voi dragele mele Anca și Ica, nu vă lăsați doborâte de urâtorul de bine vrăjmașul cel viclean și continuați ce ați început permițăndu-mi și mie să mă hrănesc cu firmiturile bunărții sufletelor voastre ajutând măcar puțin pe acești copii care vrând nevrând ați fost de acord cu toții care v-ați implicat să fie ai noștri.
Mă iertați...dacă iar am scris romane!