View Single Post
Vechi 23.09.2009, 17:42:00
Iustin32 Iustin32 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.05.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de condor Vezi mesajul
D-le Iustin, repostez un raspuns pe care l-am dat d-lui Ovidiu-s, pe cand ma numeam "vasinec".

http://www.crestinortodox.ro/forum/n...reply&p=120036

Ca sa nu va obositi sa cautati, copiez raspunsul, in ghilimele si cu caractere italice:

"Acele citate le-ati mai repostat de multe ori (altceva nu stiti sa faceti) si ati si primit raspuns la ele, tot de multe ori.

Noi am mai discutat de nenumarate ori aceste versete. Daca ne uitam in topicul "Despre penticostali, baptisti, adventisti", intre pag. 27-31 dvs. si cu mine (ma numeam "mariann") am discutat aceleasi probleme. Acest lucru il recunoasteti si dvs., intr-o postare ulterioara, de pe topicul "Adventistii neaga viata sufletului dupa moarte" (titlu mincinos). Redau un fragment din postarea in care recunoasteti acest lucru:

"Am discutat si eu cu sectantul respectiv de mai sus atunci când intra pe forum sub denumirea de Mariann, această problemă a inexistentei constiente a sufletului după moarte" (am copiat dintr-o postare a dvs.)

Apoi, pe topicul pe care ne aflam, reincepe discutia pe aceleasi probleme, incepand de la pag. 12. Desi v-am raspuns, treptat la toate intrebarile (nu cred ca am scapat ceva), dvs., in disperare ati inceput sa postati in mod repetat aceleasi si aceleasi intrebari, doar ca sa umpleti paginile.

Ati primit raspuns la toate problemele ridicate, in repetate randuri (Schibarea la fata, pilda bogatului nemilostiv, 1 Petru 3:18,19; Marcu 9:43,44; 2 Corinteni 5:8,9; Matei 2:31,32, etc).

Cu toate acestea, ultima dvs. postare (cea de azi 26.02.2009 sau 23.02.2006), o putem regasi aproape identic, in paginile acestui topic, chiar de cate 2-3 ori pe aceeasi pagina. Revedeti paginile 15, 17, 19, 21, 22, 23, 24, 26, 32, 34, 35, 36, 37, 41, 46, 47.

Puteti sa va manifestati neputinta repostand, in continuare, aceleasi texte la care ati primit raspuns. Deocamdata, mai sunt si alti parteneri de discutie. Dvs. sunteti doar o caseta care se tot reia si nu cred ca merita sa va raspund decat atunci cand voi avea prea mult timp
"

Dupa acesta postare a mea, din 02.03.2009, d-l Ovidiu-s a continuat sa reposteze acelasi articol de umplutura, de nenumarate ori.

De mentionat ca si dvs. stiti de acele postari ale d-lui Ovidiu-s sin de raspunsurile mele (erati activ pe forum, chiar pe topicurile unde se desfasurau discutiile dintre mariann/vasinec (adica eu) si d-l Ovidiu-s. Iar acum faceti pe nestiutorul. Cine este, pana la urma, fatarnic si mincinos?
Pur si simplu nici nu le consider raspunsuri tot asa cum si voi nu luati in considerare multe din postarile si argumentele noastre la care veniti cu tot felul de subrefugii si atacuri la persoana, ca sa nu mai vorbesc de lipsa de logica si coerenta. ABERATII