View Single Post
Vechi 23.09.2009, 21:09:47
condor
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de Iustin32 Vezi mesajul
Pur si simplu nici nu le consider raspunsuri tot asa cum si voi nu luati in considerare multe din postarile si argumentele noastre la care veniti cu tot felul de subrefugii si atacuri la persoana, ca sa nu mai vorbesc de lipsa de logica si coerenta. ABERATII
Repet ceea ce i-am spus in repetate randuri si d-lui Ovidiu-s. Alte raspunsuri mai bune nu am. Atata stiu. Nu trebuie sa fiti de acord cu mine. Dar nici nu ma puteti acuza ca nu am raspuns (pe deasupra ma faceti si fatarnic si mincinos). Am obosit raspunzad de mai multe ori (cred ca am ajuns sa raspund si de 20 de ori la aceeasi problema - multumiri fie aduse d-lui Ovidiu-s) la aceleasi postari.

D-l Ovidiu reposteaza acelasi articol cu aceleasi intrebari, doar ca sa umple forumul, nu pentru ca nu i-am raspuns. Sau, poate va considera ca i-am raspuns, doar atunci cand voi fi de aceeasi parere cu dumnealui

Nici eu nu sunt de acord cu raspunsurile dvs. Dar, nu consider ca nu mi-ati raspuns. Dimpotriva, si dvs. ati fost nevoit sa-mi repetati unele raspunsuri la unele postari repetate de mine.