View Single Post
Vechi 23.09.2009, 22:58:55
danyel danyel is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2006
Locație: Cluj Napoca, Ardeal ,Romania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de condor Vezi mesajul
Ba am inteles. Numai ca am venit si cu ceva completari.

Pe langa faptul ca se aduna impreuna si se roaga numai lui Dumnezeu, canta spre slava lui Dumnezeu si fac fapte morale, ce ar trebui sa mai faca oamenii pentru a fi biserica lui Hristos? Incercati sa scoateti mai bine in evidenta "insuficienta" acestor insusiri care pot fi si ale unor "bande de razvratiti".

Ce trebuie sa faci ca sa fii din biserica lui Hristos? Va rog sa nu-mi raspundeti ca, pur si simplu, trebuie sa fie membru al unei biserici pe care unii o considera ca fiind Biserica lui Hristos. Concret. Ce trebuie sa faca un crestin autentic?
In mesajul meu, vroiam sa subliniez faptul ca foarte multi se aduna, canta, vorbesc, fiecare dupa propria interpretare si au pretentia ca sunt "Biserica"
bine conceptul de "Biserica" este foarte abstract la neo-protestanti , pt unii nu are niciun rol, pt altii doar decorativ, desi fiecare se ataseaza de principiile unui cult,
Ce ar trebui sa faca oamenii ca sa fie biserica lui Hristos? ar trebui sa fie in Biserica Lui Hristos, in comuniunea euharistica si tainica cu Fiul Lui Dumnezeu, in locul revarsarii harului si lucrarii Sfintelor Taine
un crestinism fara Biserica, fara Taine fara Euharistie, este doar o teorie sau in cel mai bun caz un club

Pacea lui Hristos, la care ați fost chemați, ca să alcătuiți un singur trup, să stăpânească în inimile voastre, și fiți recunoscători.(Coloseni 3:15)
Reply With Quote