Subiect: Tendinta
View Single Post
Vechi 24.09.2009, 10:06:16
metanoia2's Avatar
metanoia2 metanoia2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.08.2009
Locație: Cluj Napoca
Religia: Ortodox
Implicit

Cei mai evlaviosi pot sa-si traiasca viata in curatie alaturi de sotia care doreste acelasi lucru, sau sa aiba relatii exact numai in zilele ingaduite marti si joi cu scopul de a avea un copil. Dumnezeu spala acest pacat prin nasterea de prunci si tocmai prezenta lui implineste si desavarseste relatia dintre soti nu actul sexual.Un pacat nu poate sa desavarseasca o relatie, Dumnezeu o desavarseste. Eu ma includ intre cei mai mici si lumesti, nu vreau sa dau lectii, dar daca studiem ceea ce a scris parintele Arsenie Boca despre casatorie, "Ridicarea casatoriei la rangul de taina" putem sa vedem o parere avizata cu privire la aceasta problema.
Am cunoscut si cunosc preoti si persoane evlavioase care traiesc bucuria de a avea o casatorie de genul acesta(fara relatii sexuale) si m-am rusinat ca om fiind nu ma pot ridica nicicum la nivelul lor si am cunoscut de asemenea oameni care plang mult cand savarsesc acest pacat pentru ca, ziceau ei, se simt intinati.