@Mirelat
@Hartford
Doamne-ajuta!
Scriam intr-o interventie precedenta: "Am inteles ca se pregatesc sa faca cele doua sobe si dupa aceea, daca ne ajuta Dumnezeu si reusim sa schimbam usile si geamurile, atunci va trebui sa pregatim si interiorul astfel incat sa fie cat mai functional.
Dar, problemele nr 1 si 2 raman igiena si alimentatia. Acolo, o bunicuta ar putea face minuni dimineata, daca le-ar imprima deprinderile. Poate ne ajuta Parintele paroh sa o gasim. Eu am nadejde ca vom reusi."
Am dat schita pentru cei care au idei cum poate fi optimizata mobilarea interioara. Sunt multi si va fi dificil ca avand bani putini sa asiguram un minim ambient decent si functional.
Nu sunt singur: sora Nutzy, care sunt sigur ca va ierta si va pune copiii pe primul plan, cele trei doamne si parintele Adrian, sora Nina, fratele Carol, fratele C-tin, prietenii mei din Bucuresti, toti cei din localitate care s-au aratat dispusi sa ajute, nu in ultimul rand fratiile voastre, plus cei pe care Dumnezeu ii va sensibiliza in continuare. Si mai presus de noi toti sunt Maica Domnului si Sfintii care au rezolvat atunci toate si la care ma rog sa ne ajute si de data aceasta. Nu va pot povesti acum cat ajutor de sus am primit atunci.
Asta-primavara, cand am plecat de la ei, am fost de acord cu fratele Fanel, ca in primul rand, inainte de toate celelalte pe care l-am rugat sa le faca, sa rezolve actele de proprietate cu "Mosu". Nu stiu daca le-a facut. Ma tem ca nu. O sa vedem.
Pentru bani, luati legatura cu sora Nutzy sa va dea adresa dansei.
Doamne-ajuta!
Parintele Arsenie Boca: Am vrut sa pun mana pe radacina durerii, care nu este alta decat pacatul... Rugandu-ma - pentru Pacea a toata lumea si pentru bunastarea Sfintelor lui Dumnezeu Biserici - aud deodata in urechea dinauntru infruntarea amarnica: "Nu te ruga de Mine sa le dau Pace, roaga-te de oameni sa-si schimbe purtarile, daca vor sa mai vada Pace pe pamant"..."
|