View Single Post
Vechi 24.09.2009, 12:54:13
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

cine nu crede... nu crede nici daca va fi cineva ca sa invie din mortzi... cine crede... crede... shi se pocaieshte dupa o singura mustrare facuta cu Duhul Blandetzii...

daca sarmanul Nicodim a fost biruit de diavoli este atunci ceea ce a scris oare neadevarat? oare nu pricepe fiecare cu mintea? cu sufletul? cu inima? cu Duhul? ca parca asha am intzeles din ce ai scris... ca a cazut shi s-a lepadat de sf Verginica...

shi ma intreb cum se face ca totzi ii consideratzi eretici shi inshelatzi de diavol?... atunci iar ma intreb cum de traiesc ei o viatza sfanta shi curata shi nu mai pacatuiesc shi se roaga mereu shi pentru voi pe cand voi ceilaltzi traitzi in huzur ascultand mai mult de Pisi... pentru slava de la oameni? deci pe cine a inshelat diavolul? pe voi sau pe ei? shi pe cine urashte diavolul mai mult? pe voi sau pe ei? pe cine pismuieshte ca nu mai face poftele lui cele rele?

shi ce ar mai putea sa faca Dumnezeu pentru tine daca tu te ashezi mereu contra shi pleci la vale, itzi dai drumul de-a dura? asta daca macar odata in viatza ta ai incercat sa urci... caci daca n-ai urcat niciodata atunci n-ai de unde sa shtii cat e de greu... eu iata marturisesc ca nu shtiu, fiindca traiesc in huzur shi n-am nicioproblema...dar cat e de greu sa te lepezi de a mai judeca pe altzii?... n-ai de unde sa shtii atata timp cat in oqulhul tau barna telescopica a prins radacini shi uite ca face shi flori shi semintze care se imprashtie... shi ajungand si cazand in "pamant bun" incoltzesc.

Last edited by vsovi; 24.09.2009 at 13:07:21.