View Single Post
Vechi 24.09.2009, 19:11:36
tricesimusquintus tricesimusquintus is offline
Banned

Data înregistrării: 09.05.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de eudelasibiu Vezi mesajul
zice clar : " asa sa va rugati..." partea cu 'Când vă rugați, să nu bolborosiți aceleași vorbe, ca păgînii, cărora li se pare că, dacă spun o mulțime de vorbe, vor fi ascultați.' este legata de faptul ca trebuie sa pui suflet in rugaciune, nu sa spui doar niste vorbe, asa, ca un automat, sau ca o placa zgariata.
Si eu ce am spus? Era chiar necesara citarea kilometrica doar pentru a confirma spusele mele? Cand repeti aceleasi cuvinte din "Tatal nostru" nu pui aceeasi placa si murmuri ca un automat ceva ce chipurile s-ar numi rugaciune? Hai inteleg mai spui aceasta frumoasa rugaciune (si noi o spunem din cand in cand), dar nu tot timpul...

Citat:
În prealabil postat de eudelasibiu Vezi mesajul
Luat tot capitolul in ansamblu spune altceva decat un simplu verset luat separat. Dar voi staruiti sa "rupeti" fragmente din intreg si sa le folositi in functie de imprejurari si de cum sa va scoata in evidenta "acrivia" in respectarea Cuvantului lui Dumnezeu.
In cazul de fata, intreaga predica de pe Muntele Maslinilor confirma chiar si acele doua fragmente luate separat. Hristos nu Se contrazice pe Sine, toate cuvintele Lui sunt pline de substanta si emana o profunda spiritualitate.
Reply With Quote