Citat:
Īn prealabil postat de AndruscaCIM
Domnule,dumneavoastra constientizati ca nu intelegeti nici un mesaj cum trebuie, cum puteti crede ca sunteti in masura sa intelegeti Biblia atunci?
|
Am constientizat mesajul dvs. mai mult decat va imaginati. Sunt de acord cu dvs. ca poti ajunge in iad cu Biblia in mana (banuiesc ca asa ceva ati vrut sa spuneti).
Dar, mi-am permis sa raspund si la ceva ce se intelegea foarte clar din postarea dvs. : aversiunea fata de cercetarea Sfintei Scripturi. Sa nu-mi spuneti ca sunteti departe de asa ceva. Mesajele dvs. nu incurajau deloc cercetarea Cuvantului lui Dumnezeu. Dimpotriva.
Citat:
Sunteti constient ca cei din cadrul sectelor tot descopera interpretari la foc armat si unii pot sa interpreteze doar pentru a se evidentia si ei cu ceva in cadrul comunitatii???
Daca ar avea mintea luminata cu adevarat de Dumnezeu nu ar intelege toti sectantii Biblia la unison?
|
Dvs. chiar credeti ca "sectantii" cerceteaza Biblia cu seriozitate si dorinta de a afla adevarul? Doar declara asta. Exista vre-o 3 sau 4 biserici neo-protestante care fac lucrul acesta in mod constiincios. Restul, doar mimeaza studiu Bibliei (si ajung, asa cum ati spus, la "descoperiri la foc automat".).
Citat:
P.S. Ati constientizat macar pana acum, tot citind pe acest forum ca dumneavoastra nu cunoasteti toata Biblia?
|
Foarte corect.
Citat:
si ca nici macar nu credeti in toata Biblia de fapt?
|
Cat se poate de fals.
Citat:
Recunoasteti ca sectantii nu prea se ghideaza de fapt dupa principiul " Sola Scriptura " ci mai mult dupa " Solo Antico Testamento" ?
|
" Solo Antico Testamento"?! Nu am mai auzit de asa ceva.
Citat:
Va numiti crestin, credeti in Iisus Hristos dar serbati Sabatul, cand nici un crestin nu a mai serbat Sabatul dupa Invierea Mantuitorului?
|
Gresit. Domnul Iisus Hristos si Sfintii Sai Apostoli au pazit singura zi din saptamana binecuvantata si sfintita de Dumnezeu, inca de la facere. Iar primii crestini, au pazit ziua a saptea (sambata).
Arhiereul Calist Botosaneanul, episcop de Arges, in "Istoria bisericeasca" din 1902, pg. 55, declara:
"Ziua in care crestinii savarseau cultul lor religios la inceput a fost sambata,
Noi pazim ziua a carei Domn este Hristos.
"Fiul omului este Domn si al sambetei". (Marcu 2:28)
Considerati ca nu sunt crestini cei care pazesc toate cele 10 Porunci ale lui Dumnezeu (inclusiv porunca a patra referitoare la ziua de odihna inchinata Domnului)?
"Aici este rabdarea sfintilor care pazesc poruncile lui Dumnezeu si credinta lui Iisus" (Apocalipsa 14:12)
Citat:
Dumneavoastra va puteti numi " confesiunea" cum va doriti, insa simtiti ca nu o puteti numi "Stalpul si temelia Adevarului" si nu faceti acest lucru pentru ca NU este.
Nu v-au luat-o altii inainte, Biserica Ortodoxa este Stalpul si Temelia Adevarului
|
"Stalpul si temelia adevarului" este acea biserica, care are la baza Cuvantul lui Dumnezeu (Sfanta Scriptura) si se subordoneaza acestui Cuvant Adevarat.