Citat:
În prealabil postat de Saurian
Ai 21 de ani și spui asta? Sau poate mă înșel....
ON TOPIC: Nu știu ce oameni căsătoriți cu o căsnicie reușită vor spune că atunci când fac "dragoste" fac un act tolerat de Dumnezeu. Mai degrabă auzi astfel de "perle" de la călugări sau oameni care au avut anumite probleme în tinerețe cu lucrurile astea. Părerea mea...
|
Dar tu cine esti sa vorbesti asa despre calugari? Calugaria este sfanta.. rade ciob de oala sparta.
Si cine esti tu sa-i faci pe cei ca mine, care au ajuns la 25 de ani fara macar sa sarute o fata, ca au 'probleme in tinerete'?
Toti incercati sa va justificati greselile din trecut...
Si inca ceva si am incheiat: raspunsul la ORICE intrebare de tipul "Este pacat sa..." este un categoric DA! Ca daca nu era, NU MAI INTREBAI! Intai, ai realizat ca este.. Duhul Sfant ti-a spus ca este, si te-a facut sa ai remuscari; apoi, ai zis "da poate nu e".. "hai sa intreb daca e" ESTE!
Si am intrat sa citesc acest topic, pentru ca doream sa aflu daca este pacat sa patesti in somn sa ai orgasm... lucru pe care barbatii azi nu-l mai experimentaza de onanisti ce sunt!!!
Si este si ce am zis eu pacat, si voi incerca sa scap si de el.
Si totusi, mesajul asta este plin de mandrie... Dar sper ca nu gresesc si ca are si ceva bun si util in el.
Vreau sa inteleaga toti cei care cauta justificari pentru diversele lucruri pe care le fac, ca nu exista justificari, sunt doar amagiri...
Pacat este si sa respiri aerul, fara sa-i multumesti lui Dumnezeu!