View Single Post
Vechi 09.02.2007, 20:56:55
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de arifa
Este posibil ca printr-o vraja sa fie transformata o persoana foarte mult, apropae sa nu o mai recunosti/?
Sa reactioneze urat, si sa aiba un comportamnet desfranat.Daca au fost date acatise si s-au facut masluri ptr persoana respectiva, dar inca nu se vad imbunatatiri ce se mai poate face?
Chiar azi am fost la biserica si am cumparat o brosura de 153 pagini cu 4 lei, intitulata RUGACIUNI PENTRU IZBAVIREA DE VRAJI, FARMECE, BLESTEME SI VRASMASI. Este extraordinar de interesanta si raspunde la multe probleme dezbatute in acest topic. Va mai redau din cuprins, pe linga multe rugaciuni : PACATUL VRAJITORIEI ; CE ESTE VRAJITORIA ; CUM INSEALA DIAVOLUL PE OM ; PEDEPSELE PACATULUI VRAJITORIEI ; CANONUL RINDUIT VRAjITORILOR ; PACATUL GHICIRI CU CARTI SFINTE ; MOTIVUL PENTRU CARE CRESTINII CRED IN VRAJI ; CUM SE POP IZBAVI CRESTINII DE VRAJITORII SI DE FARMECE DIAVOLICESTI ; Si multe , multe alte titluri cuprinse in aceasta carte, repet foarte pertinenta si interesanta. Editia este ingrijita de Ierod CLEOPA PARASCHIV si editura "PANAGHIA" . Am inteles ca a inceput distribuirea in biserici din aceasta saptamina. Lectura placuta si lua-ti aminte !
Reply With Quote